Aby przejść do usuwania użytkownika należy: Opcje |
Aby usunąć użytkownika z systemu, należy:
Wskazać, poprzez klikniecie myszką, użytkownika którego chcemy usunąć.
Kliknąć przycisk Usuń.
Spowoduje to zniknięcie z historii zdarzeń, opisu osoby, która daną czynność wykonała.
|
