Aby przejść do systemu zmianowego należy: Sprzedaż |
Aby zalogować pracowników danej zmiany, należy:
Zeskanować lub wpisać hasło dostępu logowanego użytkownika lub użytkowników.
Aby zmienić listę zalogowanych użytkowników należy:
Kliknąć przycisk Czyść listę.
Zeskanować lub wpisać hasło dostępu logowanego użytkownika lub użytkowników.
Logowanie zmiany służy podpięciu pod sprzedaż, kilku sprzedawców. Pierwszy loguje się kierownik zmiany, a następnie dologowuje się reszta zmiany pracującej w danym dniu. W ten sposób wszystkie zdarzenia będą przypisane do kierownika, a statystyka sprzedaży w Jubileo II Centrala, będzie zawierać dodatkowe informacje również o tym kto dokonywał sprzedaży z danej zmiany.
Aby podczas przelogowania użytkownika nie tracić ustawienia zmiany, należy w Jubileo II przejść do zakładki Personalizuj > Konfiguracja > Parametry i zaznaczyć opcję Zachowaj zmianę podczas przelogowania.
Jeżeli chcemy automatycznie przelogować się po sprzedaży, przechodzimy do Personalizuj > Konfiguracja > Parametry i zaznaczamy opcję Automatycznie przeloguj po sprzedaży.
|
