Aby przejść do przeglądania wykonanych synchronizacji należy: Opcje |
Aby przejrzeć wszystkie wykonane synchronizacje i ewentualnie powtórzyć eksport danych ze Sklepu, należy:
W polu "Folder synchronizacji" wskazać folder, na którym znajdują się pliki synchronizacyjne.
Jeśli korzystamy przy każdej synchronizacji z tego samego folderu, ustawienia tego dokonujemy tylko raz. Należy zwrócić uwagę, że podczas podłączania urządzeń magazynujących (przykładowo Pendrive lub zewnętrzny dysk twardy) lub podczas tworzenia wirtualnego napędu litery dysków (partycji) mogą ulec zmianie.
|
W tabeli wskazać synchronizację, którą chcemy powtórzyć, a następnie wybrać przycisk Powtórz.
Można powtórzyć tylko eksport danych. Ilość pamiętanych synchronizacji jest określana w zakładce Personalizuj > Konfiguracja > Parametry > Ilość pamiętanych synchronizacji. Możemy ustawić liczbę nawet z rzędu kilkuset, ponieważ pliki synchronizacji nie zajmują wiele przestrzeni dyskowej.
|
Legenda: Ikonka dyskietki - symbolizuje synchronizację manualną Ikonka globu - symbolizuje synchronizację MOM Ikonka z czerwoną strzałką - symbolizuje eksport danych Ikonka z zieloną strzałką - symbolizuje import danych
|
