Aby przejść do historii wyrobów sprzedanych należy: Opcje |
Aby usunąć historię wyrobów sprzedanych, należy:
Kliknąć przycisk z lewej strony pola "Opcja usuwania historii wyrobów sprzedanych z datą starszą niż".
Wybrać okres, od którego sprzedaże starsze (wykonane wcześniej) zostaną usunięte wraz z całą historią sprzedanych wyrobów.
Kliknij przycisk Zastosuj.
Wszystkie okresy liczone są od daty bieżącej (systemowej daty komputera).
|
