Aby przejść do przeglądania wykonanych synchronizacji należy: Opcje |
Aby przejrzeć wszystkie wykonane synchronizacje i ewentualnie powtórzyć eksport danych z Centrali, należy:
W polu "Folder synchronizacji" wskazać folder, na którym znajdują się pliki synchronizacyjne.
Jeśli korzystamy przy każdej synchronizacji z tego samego folderu, ustawienia tego dokonujemy tylko raz. Należy zwrócić uwagę, że podczas podłączania urządzeń magazynujących (przykładowo Pendrive) lub podczas tworzenia wirtualnego napędu litery dysków (partycji) mogą ulec zmianie.
|
W tabeli wskazać synchronizację, którą chcemy powtórzyć, a następnie wybrać przycisk Powtórz.
Można powtórzyć tylko eksport danych. Ilość pamiętanych synchronizacji jest określana w zakładce Personalizuj > Konfiguracja > Parametry > Ilość pamiętanych synchronizacji. Możemy ustawić liczbę nawet z rzędu kilkuset, ponieważ pliki synchronizacji nie zajmują wiele przestrzeni dyskowej.
|
