Aby przejść do przeglądania historii wszystkich zdarzeń wykonanych przez użytkownika usuniętego z systemu należy: Opcje |
Aby usunąć historię wszystkich zdarzeń wykonanych przez użytkownika usuniętego z systemu, należy:
Kliknąć przycisk z lewej strony pola "Opcja usuwania historii zdarzeń związanych z użytkownikami, którzy nie są już zarejestrowani w systemie".
Kliknij przycisk Zastosuj.
